MyQb DNA 

Kwaliteit, Circulariteit, TCO & Innovatie

Kwaliteit

MyQb kiest heel bewust voor kwaliteit. Kwaliteit gaat bij ons bovendien samen met duurzaamheid. Dat zie je terug in de robuustheid van de hoogwaardige materialen en in onze keuzes in het ontwerp. Elke MyQb behoudt hierdoor haar waarde, is onderhoudsvriendelijk en gaat een leven lang mee.

Kwaliteit

Circulariteit

Circulariteit

Voor MyQb gaat circulariteit veel verder dan het hergebruik van de ruimte voor een nieuwe ruimte. Voor ons betekent circulariteit het gebruiken van hernieuwbare en organische grondstoffen, samenwerken met leveranciers die circulariteit nastreven, minimaliseren van de CO2 uitstoot, inzetten op hernieuwbare energie én het toepassen van materialen die na de levenscyclus met behoud van waarde hergebruikt kunnen worden. Door het slimme modulaire ontwerp kun je woon-, werk- of zorgruimtes van MyQb eenvoudig hergebruiken en zelfs aanpassen voor een nieuwe functie. Alles bij elkaar dragen wij nadrukkelijk bij aan de energietransitie en zorgen dat het milieu minimaal belast wordt.

Total Cost of Ownership

MyQb is ontworpen met het oog op waardenbehoud en om gebruiks- en onderhoudskosten te minimaliseren. Door het slimme modulaire ontwerp met duurzame onderhoudsvriendelijke materialen zijn alle onderdelen eenvoudig te vervangen en gaan MyQb-modellen een leven lang mee. Daarbij heeft elke MyQb een eigen energiedak. Hierdoor zijn de verbruikskosten voor jou als gebruiker minimaal.  

Total Cost of Ownership

Innovatie

Innovatie

Het MyQb-ontwerp biedt ruimte voor een verscheidenheid aan doelgroepen en een hoog gebruikscomfort. MyQb-modellen bestaan uit een slimme combinatie van zowel nieuwe, als bestaande componenten. MyQb is zo ontworpen dat het binnen een dag geplaatst kan worden en klaar is voor gebruik, zonder rommel. Door zonnepanelen en efficiënte installaties te integreren in het ontwerp, zijn onze modellen minimaal energie neutraal. 

We komen graag met u in contact, mail of bel ons …

Jim

06 239 502 21

Robin

06 453 245 32

Tony

06 133 768 28